Botox%20Information%20and%20History.jpg
 
Mielellään ohut kasvosi ja on V-muotoinen kasvot? Botox leuka vähentäminen menettely auttaa sinua saavuttamaan sen. Mutta kuinka paljon Botox leuka vähentäminen maksaa?

Jos kasvojen muoto, joka näyttää liian suuri leuka. On hyvin todennäköistä, että sinulla on suuri hierojalle lihaksia, jotka aiheuttavat kasvot näyttää pyöreämpi, suurempi tai liian neliön. Voit leikata leuan kerta injektiona Botox kummallakin puolella leuan. Tämä injektio on kasvojen laihtumiseen menettely tunnetaan Botox leuka vähentäminen. Ennen kuin vielä keskustella Botox leuan vähennys kustannuksia, Let's lukea, mitä riskejä?

Mikä on riski Botox leuka vähentäminen?

Kuten kaikki hoito Botox hoito, on mahdollista vaaraa epäsymmetrian ja pudottamalla, mutta tämä on harvinaista. Ilmeisesti, mustelmia mahdollisuuksia jokaisen neulan iholle ja voi esiintyä noin 25% tapa uksista tällä alalla. Mutta se on helppo perustaa, ja yleensä, häviävät suhteellisen nopeasti ja pieniä. Entä menettely, kun annat Botox leuka vähentäminen maksaa?

Mitä menettelyyn kuuluu?

 
Hoito Botox hoito on suhteellisen kivutonta ja kestää vain muutaman minuutin loppuun, kun menettely on selitetty. Joskus työkalu, joka värisee voi minimoida kaikki vaivat liittyvät hoitoon, ja myös jäätä voi käyttää myös.
 
Kuinka kauan kestää Botox leuka vähentäminen toimii?
 
Se toimii eri tavalla kuin Botox hoito hoitoon toisen kosmeettinen, koska se ei ainoastaan aiheuta lihasten rentoutumista. Joka usein nähdään kahdessa viikossa, mutta hieman atrofia tai ehtyminen lihas massaa on yleensä paljon pidempi. Jotkut ihmiset näkevät parannusta kahden viikon aikana, koska hieroja lihasten rentoutumista, mutta se ei ole kovin yleistä. Se kestää yleensä kaksi kuukautta ennen hieroja lihas heikkous tai atrofia asetettu. Mikä tarkoittaa vaikuttaa kosmetiikka voi olla pitkä aika ennen laihtumiseen kasvot alkoivat tapahtua. Bay tavalla, se lisää Botox leuan vähennys kustannuksia.

Kuinka paljon Botox leuka vähentäminen maksaa?

Määrä Botox on paljon suurempi kuin käytetään hoitoon frown linjat tai varis jalat. Koska lihas massaa paljon suurempi ja myös toimia eri tavalla, koska ei vain lihasten rentoutumista. Aiheuttaa heikkoutta tai atrofia lihaksissa on tarpeen. Siksi annoksia korkeampi kuin käytettyjen kosmeettisia hoitoja, erityisesti hoidon aloittamista. Usein annokset 60 ja 100 yksikköä tavara merkin jopa Botox hoitoa käytetään ensin tehdä atrofia lihasten hieroja.
 
Tämä annos usein vähentää myöhemmin päivällä jatkaa laihtumiseen kasvot kosmeettinen vaikutus ja pitää tuloksia. Usein enää käytät Botox, sitä kauemmin se on todennäköisesti viimeinen. Kiinnostavaa valkoihoinen tai Australiassa yleensä vaatia vähemmän Botox kasvojen laihtumiseen vaikutus tehdä verrattuna Aasian louhinta, koska niiden pelkkä lihas massaa.

Usein Botox leuka vähentäminen kustannukset kohtaavat laihtumiseen alkoi noin $700 ja $1 100, mutta ne olivat talous arviossa voi joskus alkaa $600 kiinnike, mutta vaikutus kosmetiikka kestää kauemmin potkia, ja he tarvitsevat huippu nopeus. Suurempi annos botuliinitoksiini hoito, sitä kauemmin se on todennäköisesti viimeinen ja tehokkaampi vaikutuksia.

Mikä on jälki hoito opetusta Botox leuka vähentäminen hoito?

Voit makuulle hoidon jälkeen Botox hoito tällä alalla, ja todellakin voit edelleen harjoitella lääkettä muutaman tunnin, jos tarpeen. Alkoholia voidaan kuluttaa heti menettelyn jälkeen ja voi lisätä riskiä hieman mustelmilla. Mutta se on huoli huomiotta kasvojen laihtumiseen.

Puru kumi tunnin kuluttua sitä suositellaan, koska se hyödyntää lihaksia. Jos ruiskutetaan Botox osaksi maksimoi imeytymistä Botox osaksi lihaksia. Jotkut ilmaisivat huolensa annoksen botuliinitoksiini Botox leuka vähentäminen riittävän korkea näissä menettelyissä kasvojen laihtumiseen. Mutta tämä toimenpide on vielä paljon alhaisempi kuin niitä käytetään lasten CP-vamma. Nämä kaikki tiedämme Botox leuan vähennys kustannuksia ja mitä saamme siitä, että kustannukset.

Resource: http://www.fioba.com